Gili Angéla EL KELL VÁLNI

 

Hálás vagyok a Létezésnek, hogy megtapasztalhatom, milyen is szerelemben élni

Most van egy éve, hogy meghallottam Sándor hangját, és már abból tudtam, hogy egy új élet vár rám! Sokan megvetettek, megszóltak, hogy ennyi évesen, család, ház…
És hogy spirituális ember vagyok, hogy tudok ilyet megtenni?
Hát úgy tudtam megtenni, hogy meg merem élni a sorsomat, nem bujkálok, nem tartok szeretőt, hanem fel merem vállalni érzéseimet, és mertem a szívemből cselekedni!

Mert szívből szeretni annyi, érte mindent föladni

És szállni, fent sólyom szárnyon szállni, áldást találni!
Nem nagyon szoktam a magánéletemet megosztani, de ezt azért írom le, hogy elmondjam, soha nem késő változtatni.
Ha valami nem működik, már nem épít téged, és már emiatt nem tudsz szeretetben, harmóniában élni, akkor az senkinek nem jó.

Egy gyermek olyan rezgésben él, amiben a szülei élnek

Ha az a rezgés beteg, akkor ő is azzá válik. A példa előtte nem az ölelés, hanem az elhúzódás.
Ezt fogja magával vinni. Rengeteg beteg ember van, mert nem mernek lépni, bizonytalan a jövő, és inkább maradnak a megszokottban, bármi áron is!
Egy párkapcsolathoz két ember kell, ha az egyik ebben nem partner, a kapcsolat nem tud jól működni, és ha nem tud jól működni, akkor előbb vagy utóbb valaki tönkre megy.
Nem szabad odáig elmenni, hogy kicsináljuk egymást.

Tönkreteszem a másikat azért, mert nem merek lépni?

Rengetegen élnek rossz kapcsolatban. Zsarolás, féltékenykedés, verekedés, semmi kapcsolat két ember között, élnek egymás mellett, nincs érzelem, csak vannak a gyerek miatt, a ház és a vagyon miatt. A külvilágnak pedig mutatják a szépet…

Ez jó így?

Ha ezt éled akkor tökéletes állampolgár vagy?
Azt mondtam egy éve magamnak, ha ezt a szerelmet nem mered felvállalni, akkor ne állj többet emberek elé, és ne adj nekik többet tanácsot! Hiszen a spirituális út arról szól, hogy merjek önmagam lenni, ne féljek a jövőtől, ne féljek az újtól, ne hordjak álarcot, és legyek őszinte!
Húsz éves párkapcsolat után döntöttem így, mert úgy éreztem mindent megtettem, de eddig szólt! Mindenkinek azt tudom ajánlani, hogy tegyen meg mindent, adjon bizalmat, megértést, ölelést, elfogadást, oldjon fel minden neheztelést, és ha így sem megy, akkor el kell válni.

El lehet válni szeretettel

Lehetőséget adva a másiknak, hogy ha velem nem tudott boldogságban élni, és én nem tudtam neki kellő szeretetet adni, akkor még van esélye ezt mással megélni!
Ne láncolj magadhoz senkit, és azt se hagyd, hogy téged leláncoljanak!

emtévé