Szerelemfa

 

Nézd meg jól ezeket a fákat és válassz egyet közülük. Azt válaszd, amelyik a legjobban tetszik, és a szám alapján elolvashatod milyen szerelmi partner illik hozzád a leginkább.

1. szerelemfa

Erős, bátor és határozott típus lehetsz, ha ezt a szerelemfát választottad. Látszólagos keménységed romantikus lelket, óriási szívet takar. Helyén van az önbizalmad, tudod, mit szeretnél megvalósítani az életedben. Nem szívesen alkalmazkodsz másokhoz, ezért az új környezetbe, társaságba való beilleszkedéssel gondjaid akadhatnak. Eleinte legalábbis. A párkapcsolatban mindenképpen őszinteséget, megbízhatóságot vársz el, óvatos és körültekintő vagy. Inkább csak akkor nyílsz meg, amikor már biztos vagy párod hűségében és szerelmében. Hozzád hasonlóan magabiztos partnerre vágysz, aki független, önálló, képes döntéseket hozni és irányítani az életét. Egyenrangú társ, ugyanakkor figyelmes, nagyvonalú, akivel hasonlóak az életről vallott nézeteiket, és aki tartós és szeretetteljes párkapcsolatra vágyik.

2. szerelemfa

Bölcsesség és megfontoltság jellemez, ha ezt a képet választottad. Nem igazán foglalkozol mások véleményével, inkább a szabályokat, az előírásokat követed. A céljaid mellett következetesen kitartasz. Mindig vállalod a felelősséget, tettre kész és aktív típus lehetsz. Sosem ugrasz fejest a párkapcsolatba, inkább szeretnéd előbb alaposabban megismerni leendő párodat. Megbízható és kiszámítható ember vagy, ennek ellenére időnként előfordulhat, hogy nem tudod az érzelmeket megfelelően kezelni. Néha hajlamos lehetsz kirobbanni. Kedves és szerethető a személyiséged, célokat tűzöl magad elé, de szívesen támogatod, segíted a társadat is törekvéseiben. A számodra megfelelő társ téged is támogat és tudod, hogy megbízhatsz benne. Képes a pénzügyeket kezelni, célokat tűz ki az életében, amelyeket meg is valósít. Inspiráljátok, segítitek egymást.

3. szerelemfa

Kedves és nagyon jóindulatú típus vagy, ha ezt a képet választottad. Romantikus a személyiséged és kifejezetten jó ízléssel rendelkezel. Figyelsz önmagadra, de meghallgatod mások véleményét is. Mindenkor törekszel a békére, a kompromisszumokra, a konfliktusokat inkább kerülöd. A párkapcsolatban a másik feledet keresed, aki kiegészít és támogat téged. Tele vagy életerővel és szeretettel, békés a természeted, próbálsz pozitívan gondolkodni és élni. A hozzád illő és téged teljes mértékben kiegészítő társ határozott és céltudatos típus. Mindig kiáll melletted és az érdekedben, képes a bokszkesztyűt is felvenni, amikor a helyzet úgy kívánja. Védelmez és óv, amellett, hogy megérti, és viszonozza az érzéseidet is.

4. szerelemfa

Olyan ember vagy, aki vágyik az életében teljességre, rendszerre, pontosságra vágyik. Szigorú szabályok mentén éled az életedet. A konfliktusokat ki nem állhatod, ezért mindig visszautasítod a provokáló embereket és helyzeteket. Nem vagy szégyenlős típus, de erős az érzéked a szépséghez, a finomságokhoz is. Keresed az újdonságokat, a szokatlan és az átlagtól eltérő dolgokat. A komoly és hosszú távú kapcsolatokat részesíted előnyben, a baráti és a romantikus kapcsolataid is tartósak. Nem bánod az irányítást, de inkább az egyenrangú párkapcsolatokat kedveled. Olyan társ illik hozzád a leginkább, aki határozott, önbizalommal teli, aki értékel téged és a törekvéseidet, karizmatikus, erős kisugárzása van.

5. szerelemfa

Érzelmes, érzékeny, ugyanakkor nyitott személyiségtípus lehetsz, ha ezt a szerelemfát választottad. Nagyon könnyen lelkesedsz, de épp ugyanilyen gyorsan elveszíted a kedved. A párkapcsolatban szeretnéd magadra felhívni a figyelmet, ehhez bármilyen eszközt képes vagy bevetni. Nem véletlen, hogy a kapcsolataid meglehetősen viharosak lehetnek. Veszekedésre, vitára épp úgy számíthatsz, mint óriási és könnyes kibékülésekre. Hullámzó hangulatodhoz mindenképpen kiegyensúlyozott, rendkívül türelmes és nagyvonalú partner illik. Olyan társ, aki megnyugtatja a lelkivilágodat, aki támogatja, megérti, és tolerálja az érzéseidet és az érzékenységedet.

emtévé