Szerencseszám

 

Csukd be a szemed, tegyél föl egy kérdést, ami életbevágóan fontos számodra, és gondolkodás néklül bökj a képernyőre csukott szemmel.
Nyisd ki a szemed, nézd meg a számot, és olvasd el a hozzá tartozó szöveget. Talán segít megerősíteni abban, hogy jó úton haladsz-e a problémád megoldásában.

1

Azon kevés emberek közé tartozol, aki még a legnehezebb helyzetekben is megőrzi a hitét és a lélekjelenlétét. Ne add fel, most sem. Kitartásod és türelmed meghozza a gyümölcsét, és a probléma hamarosan megoldódik. Bízz magadban és másokban is!

2

Van valaki, aki megpróbál az utadba állni és igyekszik minden szálat összekuszálni körülötted. Nagyon fontos, hogy ne konfrontálódj! Próbálj meg békés, pozitív megoldást találni a helyzetre.

3

A következő napok eseményei minden elvárásodat felülmúlják. Ne siesd el a dolgokat, használd ki bölcsen a tartalékaidat. Ha így teszel, akkor minden a te előrejutásodat fogjaj szolgálni. Légy türelmes és kitartó az elkövetkező időszakban.

4

Nincs más dolgod, mint élvezni a következő boldog időszakot. A szerencse kísér most téged, nincs okod kételkedni abban, hogy minden kedvezően alakul.

5

Most minden figyelem rád irányul. Itt az alkalom, hogy megmutasd benned igazán meg lehet bízni. Soha ne taktikázz, mert elveszíted a beléd fektetett bizalmat.

6

Sajnos rossz volt a kiinduló pont. Nem úgy vannak a dolgok, ahogy elsőre gondoltad. Hallgasd meg a szeretteid véleményét, és ne kergess hiú ábrándokat.

7

Ne aggodalmaskodj és rágódj a problémán. Adj időt magadnak, és próbáld meg élvezni a pillanatot. Hamarosan minden alakul magától.

8

Ne higgy el mindent, amit mások mondanak. Tarts távolságot, és ne bízz meg mindenkiben. Most mindent jobb színben látsz, mint amilyen valójában. Legyél óvatos, így nem fogsz csalódni.

9

Sikerül, de egyedül, segítség nélkül nem fog menni. Oszd meg a problémádat egy jó barátoddal, aki reálisan látja a dolgokat.

10

Bízz magadban, és hagyatkozz a megérzéseidre. Legyél erős, és akkor nem érhet csalódás.

11

Még nincs itt az ideje, hogy megkapd a választ. Légy türelemmel, és hamarosan a legjobb időben érkezik meg hozzád a válasz, ami mindenképpen pozitív lesz.

12

Minden sokkal gyorsabban, és pozitívabban fog alakulni, mint ahogyan gondolnád. Kerüld el a negatív, lehúzó embereket, és vedd körbe magad azokkal, akik őszintén a barátaid, és hisznek benned.

13

Minden a terv szerint alakul. Ha késlekedsz és tétovázol, az félrevezető lehet az embereknek. Azt fogják hinni, hogy megbízhatatlan és kiszámíthatatlan vagy. Ez nem szolgálja a javadat. Törd szét ezt a képet. Többen szeretnek, mint gondolnád.

14

Minden rendben lesz, de csak akkor, ha teszel érte. Már ma tegyél egy lépést a célod felé, és ne késlekedj. Vedd a kezedbe az irányítást, az ötleteidet siker koronázza.

15

Hamarosan váratlan szerencsében lesz részed. Ne tegyél semmit, csak várj! Az elhamarkodott lépések, nem vezetnek eredményre.

16

Valóra válik az álmod, bár nem úgy ahogy elképzelted, de a reményed teljesül. Állj készen a megoldásra, és legyél rugalmas. Ne utasítsd el a különböző lehetőségeket.

17

Gondold át még egyszer mire vágysz. Talán túl magasra tetted a lécet. A helyzet egyelőre változatlan marad. Ha letisztult benned mit is szeretnél valójában, akkor a körülményeid jól alakulnak majd. Figyelj oda, mit súg a benső hangod.

18

Nehézségekre számíthatsz, Időbe telik, míg helyre jössz a csalódásból. Ez azonban nem jelenti azt, hogy le kell mondanod a vágyaidról. Épp ellenkezőleg! Pozitív hozadéka lesz az eseményeknek. Sokan állnak melléd, így baráti köröd kedves személyekkel bővül.

19

Ha nem engeded el a félelmeidet, akkor elszalasztod a sikert. Ha a szerencse melléd szegődik, ne legyél bizonytalan, és túlzottan szerény. Engedd el ezeket az érzéseket. Legyél nyitott és kedves az emberekkel.

20

A szerencse hamarosan beköszönt az életedbe. Ne kételkedj a pozitív eredményben. A szerencse hosszan elkísér utadon.

21

Hogy teljesüljön, amire vágyódsz, már csak egy kis erőfeszítést kell tenned. Légy bátor és kockáztass! Szedd össze minden erőd, és tedd meg az utolsó lépéseket a siker felé vezető úton. Figyelj a környezetedben történő dolgokra, és emlékezz rá, nincsenek véletlenek!

emtévé