Pályázatot indítunk négy művészeti formában,
nem művészeknek.
A pályázaton való részvétel nem kötött semmilyen feltételhez, szabadon alkothatsz, kihozhatod magadból a maximumot, sőt szeretnénk is, ha kihoznád.

FB_cover_madar1920

Mutatni akarunk egy másik világot, és szeretnénk ha ti is megmutatnátok
milyennek látjátok a világot magatok körül.

Pályaműveket négy kategóriában lehet beadni.

IRODALOM

Fogalmazd meg az érzéseidet!

Vers és próza műfajban várunk írott anyagokat, WORD formátumban. Bármiről írhatsz ami az életed része, amit szeretnél ha a része lenne, vagy ami egyszerűen csak foglalkoztat, tetszik, megnevettet, örömet, vagy akár bánatot okoz.
Amit küldeni tudsz: sima Word doksi alapbeállítás A/4, 22 sor 14 pontos betű, névvel, címmel indítva.
Küldj mellé egy fotót is illusztrációnak (ezt nem biztos, hogy használni fogjuk, a minőségétől függ) JPG formátumban, 900×600 felbontásban.
IDE IS FEKVŐ KÉPEKET KÉRÜNK!
Megengedett legnagyobb terjedelem egy gépelt oldal.

ZENE

Adj hangot az érzéseidnek!

Szerezz zenét, akár a számítógépeden, bármilyen műfajban. Tegyél hozzá valamilyen képi világot is, ami szerinted illik a zenédhez.
Megengedett legnagyobb terjedelem három perc.

FILM

Vetítsd le az érzéseidet!

Nem kell hozzá más csak egy telefon. Nézz körül és forgass egy kisfilmet a telefonoddal, utcákról, házakról, ahol laksz, emberekről, akiket érdekesnek találsz, helyzetekről, amit szórakoztatónak, viccesnek, vagy szépnek látsz. Szóval bármiről, amiről azt gondolod, hogy másnak is kéne látni. Rögzítsd a kameráddal a neked tetsző dolgokat, akár az életteredet, és vágd össze kisfilmmé.
Megengedett legnagyobb terjedelem három perc.

SZÍNHÁZ

Mutasd meg az érzéseidet!

Mutasd meg mozdulatokkal, akár hanggal, akár hang nélkül, játszd el a gondolataidat, és rögzítsd a telefonoddal három perc időtartamban. Vágatlan anyagokat kérünk, aminek van eleje, vége és persze közepe.

FILM, SZÍNHÁZ és ZENE kategóriában maximum 3 perces filmeket tudtok beküldeni nekünk, amit föl is teszünk a madartelevizio csatornájára.

CSAK FEKVŐ FORMÁTUMBAN FORGATOTT FILMEKET TUDUNK FOGANI!

 
video-formatum
 

Ugyanaz a személy több kategóriában is részt vehet, de kategóriánként csak egy pályamű adható be személyenként.
Alsó nevezési korhatár 15 év, felső korhatár nincs!

Úgy közelítsd meg a témákat, ahogy a világot látod.
Azt mutasd be, te milyennek látod magad körül!

Pályázati műként csak azokat az alkotásokat értékeljük, amelyek nem hordoznak uszító, agresszivitásra bujtó, kirekesztő, másokat minősítgető, vagy pornográf elemeket. Ezek megjelenése eleve kizáró ok a részvételre.
A pályázati művek terjedelme nem haladhatja meg a megjelöltet, mert ez is kizáró ok.
Jelentkezni saját névvel, és saját e-mail címmel lehet.

A filmek formátuma

A készített filmek formátuma lehet .mov, .mp4, .m4v vagy .flv. A filmeket magas minőségben, lehetőleg HD-ben készítsétek el.

A filmek küldése

Az elkészült pályaműveket fájlküldő oldalak segítségével juttathatjátok el hozzánk. Erre alkalmas a Dropbox vagy a Toldacuccot oldal. Ide feltöltve az ott kapott linket illesszétek be a lenti űrlapban. Írjatok egy rövid leírást a műről, valamint adjátok meg neveteket, email címeteket és telefonszámotokat.

Név*

Email cím*

Telefon*

Film linkje

Szövegfájl

Tárgy*

Üzenet*