Gili Angéla MEGVÁLTÁS

 

Nehéz világot élünk

Nehéz elhinni, hogy ebből van kiút. Rémületben tartják az emberiséget, mert így tuti, hogy a sötétségben marad! Amióta világ a világ, azóta háború folyik, mindig is volt, és mindig is lesz, amíg békétlen ember él a Földön.

Ha nem lenne tv, számítógép és telefon, mit látnál most?

A házadat, az udvarodat, a gyermekedet, a párodat, az embereket, az esőt, a fákat…
És a többiek mit látnának? Ugyanezt!

Háborút látnál a saját világodban?

Azt mondják a nagy bölcsek, élj a jelenben,a MOST-ban. Ki az, aki azt hiszi, hogy belenyúlhat Isten játékába? Jó lenne már ráébredni, hogy egy játék része vagy. Légy hálás, hogy te is részt vehetsz ebben a játékban. A gyermekek háborús játékokkal játszanak, ölni tanulnak, és ezt a szülők nézik, vesznek még egy háborús játékot karácsonyra a szeretet nevében. Ha pedig élőben látjuk ezt, beszarunk!

Hát ki tanította őket a háborúra?

Ki adta a vizuális fegyvert a kezükbe? Talán az iskolában nem a háborúkat kellene bemagolni, és a játékoknak nem a harcról kellene szólni. Ha megtanítanánk őket az életre és a szeretetre, ha megtanítottak volna minket is erre, akkor most nem kéne rettegni!

De sohasem késő változtatni

Most az én világomban nincs háború, nincs ellenség, nincs az udvaromban senki, aki meg akar ölni. Ha majd lesz, akkor tudni fogom Isten akaratát, tudni fogom, hogy dolgom van vele. Vagy eljött a halál ideje, a kínok ideje, vagy nekem kell ölnöm! De addig én ezen nem gondolkodom, mert gyönyörű az ősz, gyönyörű a kislányom, és segítek neki szép, rettegés nélküli napokat élni!

Ki tudja hány ilyen napja lehet?

Tíz, száz, ezer, tízezer? Nem tudom, de egy biztos, én azon leszek, hogy minél több legyen. Nem fogom rettegésben tartani a jövőtől és nem fogom ölésre nevelni.
Arra nevelem, hogy amíg csak tudja, és teheti, lássa meg a szépet, mert ha egyszer mennie kell, ne fájdalommal és gyűlölettel teli lélekkel menjen.
El kell fogadnunk a sorsunkat, kinek háború, kinek bánat, kinek öröm jut. Ha az Isten a szemem elé nem háborút rakott, akkor én miért teremtsek magamnak? Mert szabad akaratot kaptam? Hát a szabad akaratomat nem erre fogom használni!

Én Szeretetet és Fényt akarok adni az elsötétülő világnak

Ha nem hagyják, vállalom a következményeit. De akkor sem köpködök, ártok és bántok senkit. És akkor sem nevelem a gyermekemet sem erre.
És ha egyre többen tesznek így, akkor eljöhet a Megváltás.

kép Edit Álomvilága
emtévé