Kopiári Nelli NŐI DOLGOK…

 

Volt egy rémálmom

Istenigazából több is, de ez most mellékes. A rémálmokkal köztudottan vigyázni kell, mert hajlamosak valóra válni, ha nem vigyázunk.
Na, én nem az a fajta vagyok, akit elkerülnének az efféle dolgok, ezzel tarkítom egyébként sem eseménytelen új életemet.
Az én agyacskámnak nem a számok memorizálása az erőssége, ebből adódóan a mobilszámokat képtelen vagyok megjegyezni, nem is tudom senkiét.
Viszont rettegtem attól, hogy egyszer elromlik a telefonom és akkor mi a büdös francot csinálok?

És igen, megtörtént

Velem, csakis velem. És hol? Hát persze, hogy Budapesten, hol máshol. Bár még mindig közelebb az otthonomtól, mintha az Északi-sarkon romlott volna el, de ez a pánikomat kicsit sem enyhítette.

Köllött nekünk ez a telefonmizéria

Régen nem volt mobil és mégsem paráztunk. Szóval a kezdeti sokk enyhülése után próbáltam koncentrálni az ügy megoldására, hogy a gyerekemet és a szüleimet valahogy értesíteni tudjam, hogy nem evett meg a nagy pesti fehér nőgyógyász és a szerveimet sem most készülnek eladni és valamikor valahogy hazaérek, csak a technika ördöge éppen engem szúrt ki. Vagy a Jóisten megint tesztel, mert kíváncsi, hogy ezt hogyan oldom meg.
Agy lenyugtat, keresőfunkció bekapcsol, James Bond meg sehol.

Jött a fény

A francsetudja melyik meghajtón tárolt emlék. Igen! A naptáram valamelyik sarkára felfirkantottam apukám számát, mert valaki kérte.
Megmenekültem!!!
Ja, nem…
Körülbelül húsz darab mobilszámot találtam a naptáram csücskein név nélkül.

Fogtam a maréknyi aprómat

A Deák téren kerestem egy viszonylag tiszta nyilvános telefont, és akkor gyerünk, szépen sorban hívogatod a számokat Nelli cica, ha már ilyen ügyi vagy.
Ha ennek vége, akkor pedig büntiből százszor leírod otthon, hogy legalább egy kurva notesz legyen nálad, amiben a fontosabb számok benne vannak.

Hívom az első számot

– Igen, tessék Karcsi vagyok.
Édes Istenem!!!
-Ááááá, apuci én meg a lányod! Óteszentségesatyaistenszűzmária… Apu, te el sem hiszed, még soha ennyire nem örültem Neked… – sírás.

Minden jó, ha vége jó

Vonja le aki akarja a tanulságot, én megtettem!

kép Töreky Ákos
emtévé