Kopiári Nelli NŐI DOLGOK

 

Nyugalom és trágyaszag

Néha a Jóisten megszán. Minden segítség – sajttorta, fürdő, kupica pálesz, zene (na pedig az nagy szó! nélkül, egyszer csak a nagy semmiből váratlanul megszáll az a gyógyító nyugalom.
Fogalmam sincs ez miként működik. Jön a Zen non plusz ultra, és puha takaróba burkol.
Tegnap este anyataxi voltam, este a sötétbe mentem a kislányomért (hű ezért mit kapok!!! Anya, én már nem vagyok kislááány!!! Tudom Szívem, tudom, de nekem mindig az leszel.)
Szóval vezetek néma csendben, kivételesen zene is ohne és kérem szépen jött ez a bizonyos ajándék nyugalom. Csodás, mennyei, megváltó és hálára buzdító.

Egy petákot nem adtam volna azért, hogy mostanában érezni fogok ilyet

Ebben az állapotban a lélek fürdik, lubickol, fellélegez, mert szebbnek látja az esti fényben az őszülő fákat, mint nappal. A Mezőfalva-Dunaújváros útvonal vetekszik a Grand Canyon látványával, úgy érzed egy Cadillacban ülsz és a sofőr lesi minden kívánságodat.
Ebben az állapotban az agyad nem érzékeli a válladat nyomó terheket, nem fáj semmi, és nem érdekel semmi.

Már-már szivárványokat képzeltem az esti égboltra, amikor jött az agyamig hatoló szag

Mint a régi filmekben a szalmiákszesz hatása.
Ó, drága anyám, hogy bírják ezt a Venyimiek?! Vajon , amikor megvették a “laposban” a telkeket kaptak kedvezményt, amiért ezt a szagot el kell viselniük?
Süskind “Parfüm” című könyvében nem írt ilyen förtelmes szagokról, pedig az a XVIII. században játszódik.
2016. emberi fekália és állati trágya förtelmes “illatkompozíciója” is íróért kiállt! Nem hagyta, hogy tovább élvezzem a nyugibulit!

Pedig nagyon jó érzés, amikor a szervezet magától kapcsol Zen funkcióra

Szeret minket a saját testünk, a teremtő pedig úgy rakott össze minket, hogy ajándékba belénk építette a wellness programot, hogy ne feszüljünk túl magunkon. Csak a nagy rohanásban nem adunk teret ennek a funkciónak, mert az hisszük egy nap alatt meg kell mindig váltanunk a világot.
De nem kell!
Ha valaki megérzi, hogy kezdi átjárni a nyugalom, hagyja kiteljesedni, csak ne menjen Venyim felé!

kép Töreky Ákos
emtévé