Show House

 

Egy lépcsőház általában arra való, hogy emeleteket kössön össze. Megyünk föl-le, anélkül, hogy körülnéznénk, hiszen nem a látvány a cél, sokkal inkább a föl és lefelé haladás ténye. Nem is beszélve azokról a házakról ahol lift is van.
Gaudi és Hudertwasser már átértékeltette velünk az épület funkcionalitását, mindent elborító, pusztán esztétizáló, és minden praktikumot nélkülöző megoldásaival, és miért ne tehetné meg ezt egy lépcsőházzal is valaki.
Sasha Bikoff új értelmet adott a hét szintes lépcsőház fogalmának Manhattan Upper East Side-ján. Itt tutira nem rohan senki, mert magával ragadja a látvány. Sőt egyenesen azért jön ide.
Több mint negyven éve, minden évben ünnepelt belsőépítészek alakítanak át egy luxus Manhattani otthont, ahol a híres tervezők újjá álmodják a tereket elegáns bútorokkal, képzőművészeti alkotásokkal pompás és rendhagyó enteriőröket hozva létre, amik természetesen jó pénzért látogathatók.
A történet 1973-ban kezdődött, amikor a Kips Bay Boys & Girls Club néhány elkötelezett támogatója elindította a Kips Bay Decorator Show House-ot, hogy anyagi forrásokat nyerjen New York City rászoruló gyermekei támogatására.
A bevétel jó célokat szolgál, minden fillér a Kips Bay Boys & Girls Club számláira folyik be, amiből a fiatalok tanulmányait támogatják, segítik őket a céljaik elérésében, lehetőségeik megvalósításában. Mindehhez a legmodernebb létesítményekkel, képzett és motivált szakember gárdával, valamint a társadalom számára pozitív, értékteremtő, nemzeti programokkal járulnak hozzá.
Világszerte olyannyira híressé vált belsőépítészeti trendek felvonultatása, hogy a Show House évente több mint 15 000 látogatót vonz az eseményre.
A kezdetek óta több mint 21.000.000 dollárt termelt a Kips Bay Boys & Girls Club számára. Ma a klub büszkélkedhet az egyik legjelentősebb ifjúsági fejlesztési ügynökséggel New Yorkban és az amerikai fiúk és lányok klubjainak „zászlóshajója”.

Sasha-Bikoff-Creates-The-Funkiest-Staircase-Ever

Sasha-Bikoff-Creates-The-Funkiest-Staircase-Ever2

Sasha-Bikoff-Creates-The-Funkiest-Staircase-Ever3

Sasha-Bikoff-Creates-The-Funkiest-Staircase-Ever4

Sasha-Bikoff-Creates-The-Funkiest-Staircase-Ever5

Sasha-Bikoff-Creates-The-Funkiest-Staircase-Ever6

Sasha-Bikoff-Creates-The-Funkiest-Staircase-Ever7

emtévé