Váltsunk gondolkodásmódot

 

Egyszerű dolgokat akarunk megmutatni

Egyszerű helyzeteket, ami körbevesz a hétköznapokban. A szeretet, a kapcsolatok, az együtt teremtések világát. A madarunk csak az értékes, szellemet és lelket tápláló magokat gyűjti össze. Mindent, ami szép, örömmel tölt el, értéket hordoz, példát, utat mutat.
Nem szabad abban a tévhitben élni, hogy ez bárkinek fontos rajtunk egyszerű, hétköznapi embereken kívül.

Amíg abban a tévhitben él valaki, hogy majd a világ jobb lesz valami kívülről, fölülről irányított segítséggel, addig nem fog történni semmi.

A saját életéért mindenki saját maga felelős

Senki másnak nem fontos, hogy mi történik veled. De ez nem volt mindig így. Ki kell nyújtani egymás felé a kezünket, mert elszigetelten tehetetlenek vagyunk.

Ha elhiszed, hogy az életed abból áll, hogy egész nap a pénzt hajtod, hogy vegetálni tudj, akkor tévedsz.

Ez nem élet.

Nem ezért születtünk meg a Földre, hogy vegetáljunk

A test táplálása ugyanolyan fontos, mint a léleké és a szellemé. Ha valamelyiket nem táplálod, akkor az elsorvad. Ha nem eszel, el fogsz fogyni, mint a gyertya és meghalsz, de ugyanez történik ha a szellemed vagy a lelked számára nem engedsz táplálékot. A lelked és a szellemed elsorvad, s bár életben vagy, de valójában csak a tested vegetál.
Alig van forrás, amiből ma töltekezni, építkezni lehet.

Ez azért van így, mert a pénz világának nem érdeke, hogy szellemileg és lelkileg érett, gondolkodni és összefüggéseket látni képes emberek éljenek a világon.

Ezeket ugyanis nem lehet manipulálni és rabszolgasorba kényszeríteni.

Jól kell áramoltatni a pénzt, és arra használni, amire való, csereeszköznek

Arra kell fordítani, ami valóban beépíthető a szervezetbe, és élteti azt. Jó minőségű tápláló élelmiszert kell venni, és értéket képviselő szellemi táplálékot. Ezekért érdemes pénzt adni, mert ebből lehet töltekezni, energiához jutni, testi, lelki és szellemi téren egyaránt.

Ha pont azokra sajnálod kiadni a pénzt, amik erőt adnak neked az élethez, akkor két rossz dolgot teszel egyszerre, magadat is megfosztod az energiához juttató tápláléktól, és azt is megfosztod a továbbélés lehetőségétől, aki az energiadús testi, lelki és szellemi táplálékot nyújtja.
Az évtizedek alatt sok ezer kistermelő, mester, kézműves, művész, galéria, boltocska, vendégfogadó hely, tönkretételét nézhettük végig, akik mind azért lehetetlenültek el anyagilag, mert nem vették igénybe a szolgáltatásaikat, csak „lájkolták”, hogy milyen jó, hogy vannak. Biztos, hogy számtalan példát tudnátok ti is sorolni.

Fel kell ébredni végre és megérteni, hogy mindenki felelős ezért

Minden egyes ember felelőssége hogy a szellemi, lelki és fizikai táplálékot nyújtó emberek, helyek fenn maradhassanak. Nem elég az interneten gyönyörködni bennük, és nyugtázni, hogy még megvannak, majd sajnálkozni, amikor eltűnnek a porondról.

Semmivel sem okozhat nagyobb kárt magának egy ország, mint amikor lesöpri az asztalról a kultúrának még a lehetőségét is, mert nem ér rá, és különben sincs pénze.

A mi madarunk csak olyan embereket, helyeket mutat be, ahol szellemi, lelki, és fizikai feltöltődésre van lehetőség

Olyan emberekkel beszélgetünk, akik gondolkodásmódot váltottak, és megpróbálnak az igazi, ha úgy tetszik Isteni értékrend szerint élni az Egyetemes Mindenség törvényei szerint. Akik szépet és jót teremtenek a maguk eszközeivel.
Ha táplálkozni akarsz ebből a forrásból, akkor segíts ezeknek az embereknek, hogy termelhessenek, teremthessenek, és segíts nekünk is, hogy megmutathassuk neked, merre lehet elindulni ebből a kilátástalannak tűnő útvesztőből, aminek most látszik az élet.

Egy bio alma több energiát ad a testednek, mint a bolti műszemétből négy kilogram

Egy értelmes gondolat felismerésekhez vezet, ami segít, hogy megérthesd mi folyik körülötted a világban

Egy lelket emelő szépség annyi örömet ad, ami feltölt egész napra.

Etesd a madarunkat, hogy röpülhessen és összeszedegethesse neked az értékes magokat, hogy kicsírázhassanak a lelkedben, és azzá az emberré válhass akivé szeretnél

emtévé

Ha támogatni szeretnéd...

...a madartelevízió munkáját, töltsd ki a lenti mezőket. Az űrlap elküldését követően kapod meg a támogatáshoz szükséges adatokat.
Adataidat diszkréten kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki.