HORVÁTH KATA KONYHÁJA
Nézd és főzd!
HOZZÁVALÓK
- 50 dkg répa
- 4 db tojás
- 3 marék dió
- 2 dl étolaj
- 1 dl méz
- 1 csomag sütőpor
- 1 evőkanál fahéj
- 1 narancs héja
- 28 dkg liszt
ELKÉSZÍTÉS
A tojásokat a mézzel, habosra keverem, majd lassan hozzácsorgatom az olajat.
Belekeverem a lisztet, sütőport, diót, fahejat, a narancshéjat és a reszelt répát.
Kiolajozott, kapcsos tortaformában, 170 fokon, egy óra alatt készre sütöm-
Reszelt répával szoktam díszíteni.
Tálaláskor a saját baracklekváromat adom hozzá.
Az elkészítését megnézhetitek a GASTRO EKLEKTIKA csatornán
kép Pálfalvi Dorottya
emtévé